Trouwen in het buitenland

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Als jullie hebben besloten te willen trouwen in het buitenland, weten jullie vast ook al dat dit best wat geregel met zich meebrengt!

Trouwen in het buitenland

Als jullie hebben besloten te willen trouwen in het buitenland, weten jullie vast ook al dat dit best wat geregel met zich meebrengt! Om het huwelijk officieel te laten erkennen door de Nederlandse wet, zullen jullie je goed moeten verdiepen in de voorwaarden en afspraken die het desbetreffende land heeft met Nederland. Er zijn heel wat landen bijvoorbeeld die het niet toestaan om als stel met twee Nederlandse paspoorten, daar formeel het huwelijk te voltrekken. Daarnaast heb je te maken met het feit dat er zeer waarschijnlijk geen ambtenaar zal zijn die Nederlands praat. Als dit allemaal wel mogelijk is, is het nog maar de vraag of jullie een klik hebben met deze ambtenaar!

Veel stellen besluiten hierdoor om ceremonieel te trouwen in het buitenland met een eigen gekozen trouwambtenaar. Mochten jullie mij willen als trouwambtenaar bij jullie huwelijk in het buitenland, dan zal ik jullie daar ceremonieel aan elkaar verbinden.

Mijn voorkeur gaat er altijd naar uit om een dag voor jullie ceremonie in te vliegen en een dag na de ceremonie weer terug te keren naar Nederland. In overleg met jullie zullen we rest van de zaken regelen, zoals accommodatie, vervoer en uiteraard de invulling van de trouwceremonie.

De voorbereidingen voor de invulling van de ceremonie zal niet anders zijn dan bij een huwelijk in Nederland. Zo’n twee/drie weken voor jullie ceremonie, neem ik graag de ceremonie in detail met jullie door en bespreken we zowel de formele als de persoonlijke invulling hiervan.
In de afgelopen vijftien jaar heb ik huwelijken mogen voltrekken in Spanje, Italië, Frankrijk en België. Maar ik sta open voor alle plekken van de wereld!

Vaak is het de wens van het bruidspaar om de ceremonie zo in te richten, dat de gasten niet weten dat het een ceremonieel huwelijk is. Ik zal daar uiteraard aan meewerken als dat jullie wens is!

Alles weten over een ceremonie om tot jullie ceremonie te komen? Klik door en lees meer !

Trouwen in Nederland

Nederland is zo mooi ! Hebben jullie besloten te willen trouwen in Nederland? Dan kan dat in veel gemeenten op zowat elke stoeptegel en in sommige gemeenten alleen op aangewezen trouwlocaties ! Ik hoop dat jullie vooral een locatie kiezen die je wilt, want, misschien via een omweg, overal waar jullie willen, kan je trouwen ! Zodra jullie een locatie hebben gekozen, hoop ik dat jullie  na gaan denken over de ceremonie. En dus de keuze voor een trouwambtenaar...

Trouwen in het buitenland

Bijzonder ! Als jullie hebben besloten te willen trouwen in het buitenland, weten jullie vast ook al dat dit best wat geregel met zich meebrengt! Het is niet in elk land mogelijk om het huwelijk officieel te laten erkennen door de Nederlandse wet ...daarom kiezen de meeste bruidsparen ervoor om in het buitenland ceremonieel te trouwen. Niemand hoeft dit te weten en alles aan de ceremonie lijkt echt ! En het gaat om het gevoel van jullie en dat zal zeker echt zijn !

Tarieven

Allereerst is het goed om te 'voelen' of we echt bij elkaar passen in een vrijblijvende kennismaking ! En als jullie dan een klik voelen, wil ik natuurlijk heel graag jullie trouwambtenaar zijn !  Het tarief dat ik vraag is altijd een vast bedrag met daarbij een kilometervergoeding. Dus geen extra kosten omdat het een zaterdag is, een avond is of laat op de avond ! Trouwen jullie in Amsterdam, Bodegraven-Reeuwijk en Leiderdorp, dan geldt dit tarief niet aangezien ik voor deze gemeenten werk !

Referenties

Lees hier de reacties van bruidsparen die jullie voorgingen!

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

7 + 3 =