Ceremonieel trouwen

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Als jullie ceremonieel willen trouwen, betekent het dat ik jullie trouwambtenaar kan zijn, maar ik zal jullie dan niet voor de wet in het echt verbinden.

Ceremonieel trouwen

Als jullie ceremonieel willen trouwen, betekent het dat ik jullie trouwambtenaar kan zijn, maar ik zal jullie dan niet voor de wet in het echt verbinden.

Jullie kunnen hiervoor kiezen vanuit kostenoverweging. Het scheelt kosten als jullie niet mij officieel in een andere gemeente hoeven te laten beëdigen en jullie betalen geen kosten aan de gemeente voor de ceremonie.

Maar het kan ook dat jullie graag op een locatie willen trouwen, die geen trouwlocatie is voor de Nederlandse wet. Bijvoorbeeld in jullie eigen achtertuin, een open plek in het bos of een bijzondere plek aan het strand.

Daarnaast kunnen jullie de wens hebben om opnieuw je geloftes af te leggen nadat je officieel getrouwd bent. Dan kan ik als trouwambtenaar deze geloftes opnieuw afnemen in een ceremonie !
Als laatste kan het zijn dat jullie willen trouwen in het buitenland. Je kunt helaas niet in elk land voor de wet trouwen. Dan kunnen jullie ervoor kiezen om in het buitenland ceremonieel te trouwen.

Uiteraard zul je wel nog een moment moeten bepalen samen voor de Nederlandse wet elkaar het ja-woord te geven als jullie ceremonieel trouwen !

Alles over de ceremonie

Trouwen voor de wet

Als jullie besluiten mij te willen als trouwambtenaar bij jullie ceremonie waarbij jullie direct voor de wet trouwen, dan zal ik als ambtenaar beëdigd moeten zijn in de gemeente waarin jullie trouwen...

Ceremonieel trouwen

Als jullie ceremonieel willen trouwen, betekent het dat ik jullie trouwambtenaar kan zijn, maar ik zal jullie dan niet voor de wet in het echt verbindt....

Taal van de ceremonie

Hiermee bedoel ik letterlijk de taal van de ceremonie. Je hebt de mogelijkheid om in Nederland in diverse talen een ceremonie te houden. Dit verschilt wel per gemeente...

Nieuws en leuke tips

van Trouwambtenaar Quirine Bordes

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

13 + 10 =