Opleiden tot babs ! 

Er zijn twee verschillende opleidingen die ik geef tot babs !

Eenmalig klaarstomen TOT babs

Willen jullie heel graag dat iemand uit jullie persoonlijke kring de ceremonie gaat leiden ? Vergis je dan niet ! Het zijn van babs is echt een vak, maar het is natuurlijk te leren ! Ik begeleid graag jullie babs naar jullie ceremonie !

We beginnen met een kennismaking met jullie babs om onderstaand onder andere te bespreken en om een start te maken met de samenwerking !

Vervolgens gaan we het voorgesprek voorbereiden (dus een voorbereidend gesprek met jullie), waar ik bij aanwezig ben en jullie babs natuurlijk ! 

Ik ga jullie babs allerlei details meegeven waar je in een ceremonie mee te maken krijgt (gebaseerd op bijna 16 jaar ervaring), een document van meer dan 15 pagina ‘s. Dit document zal ook gebruikt worden in het voorgesprek om met jullie te delen. 

Om een houvast te hebben, deel ik met jullie babs volledig uitgeschreven speeches

Het is natuurlijk belangrijk dat jullie babs zijn of haar eigen stijl behoudt bij de ceremonie, maar ik ga wel met hem/haar delen hoe je je het best kunt voorbereiden om tot het schrijven van een speech te komen, inclusief het samenstellen van de vragen voor het bruidspaar en mensen om hen heen !

En als dan de speech op papier staat…dan gaan we hem samen bespreken !

En natuurlijk wil ik graag na afloop horen hoe het is gegaan ! 

persoonlijke begeleiding NAAR het WORDEN VAN babs !

Super leuk dat je zelf erover denkt om babs te worden ! Het is een prachtig beroep ! De wereld van babsen is wel goed om aan de hand  van een ervaren babs te verkennen, daarom neem ik je graag mee !

We beginnen met een kennismaking; wie ben je, wat is je passie, je doel, hoe zie je het zijn van babs voor je, hoe is de wereld van babsen, etc. Het is een kleine wereld dus het is heel belangrijk dat je goed weet hoe je je waar gedraagt ! 

In een eerste gesprek help ik je met het opzetten van het traject naar zelfstandig trouwambtenaar. Denk hierbij aan een website, waar koop je een toga, een hamer tot aan bezoek aan beurzen etc.

Je gaat met mij mee naar een ceremonie om te zien hoe ik een ceremonie leid ! Ik vraag dit natuurlijk wel aan het bruidspaar, ik wil niet dat je als wedding crasher wordt gezien ! 

Ik zal je allerlei details meegeven waar je in een ceremonie mee te maken krijgt (gebaseerd op bijna 16 jaar ervaring). Dit zijn details om tot een speech te komen en vooral de do’s and don’ts van een ceremonie te weten en te kunnen delen met toekomstige bruidsparen! 

Je krijgt van mij volledig uitgeschreven speeches en we gaan we op zoek naar een bruidspaar voor je eerste ceremonie ! 

We hebben een kennismaking met het bruidspaar van je eerste ceremonie (wat je normaal ook zou hebben om te kijken of er een klik is)!

We hebben een voorgesprek bij het bruidspaar. Ter voorbereiding op dit gesprek bespreken we de juiste manier van ‘informatie ophalen’. 

-Na het voorgesprek ga je het bruidspaar contacten en mensen om hen heen om de juiste informatie te vergaren om de speech te schrijven

– Daarna mag je de speech voorbereiden en gaan we die samen bespreken

– Uiteindelijk mag je de ceremonie leiden met de speech en bespreken we die daarna (is wel echt spannend maar eens moet de eerste keer zijn)

– Na dit begeleidingstraject kan je me altijd contacten voor adviezen als je bijvoorbeeld gaat solliciteren op de functie van babs, mag je gebruik maken van mijn netwerk en kan je me altijd contacten voor welke vraag dan ook !

Heb ik jullie enthousiast gemaakt over mij en mijn werkwijze ? Zie hieronder de manieren waarop jullie mij kunnen bereiken ! 

Hier kunnen jullie me nog meer vinden !

Jullie mogen me altijd bellen !

T +31 (0) 6 1977 4226

Vragen ? Of kennis maken ? Mail me !

Dit zijn professionals uit het vak waar ik graag mee werk!