Mijn werkwijze ! 

Om te beginnen heet het wel míjn werkwijze, maar het belangrijkste van hoe ik werk is dat ik het voor jullie doe ! Ik wil er alles aan doen zodat jullie elkaar aan het einde van de ceremonie aankijken en voelen dat dit precies was zoals jullie in gedachten hadden. Dat kan betekenen dat er gelachen wordt, je een brok in je keel hebt, je voelt dat het een groot moment is, maar net zo goed voel je je ontspannen omdat de sfeer zo vertrouwd is en zo ‘jullie’. Of een mix van dit allemaal ! Ik deel in ieder geval jullie verhaal vanuit 100% betrokkenheid, met 100% enthousiasme en 100% toewijding ! En jullie geven mij energie ! Wat mij betreft de perfecte combinatie om tot iets heel moois te komen !

Waarom jullie mij moeten vragen als jullie babs ?

Daar heb ik eigenlijk maar een antwoord op : omdat jullie dat moeten voelen ! Ik durf na 16 jaar ervaring, maar ook vanuit wie ik ben als persoon, te zeggen dat het mij lukt om een bruidspaar te begrijpen. Om te begrijpen welke sfeer jullie zoeken en dat te realiseren. Daarnaast heb ik door de jaren ervaring ook de rust en de ruimte om in te spelen op alles wat er tijdens een ceremonie gebeurt. 

Emotie 

Inhoudelijk geloof ik in het succes van emotie ! Echte emotie. Het is niet belangrijk (vaak) wanneer jullie elkaar ontmoet hebben, maar wel wat er toen gebeurde. Het kleinste detail van emotie delen doet vaak meer dan het oppervlakkig delen van een datum. En ik geloof erin dat elke emotie moet kunnen worden aangeraakt tijdens een ceremonie. Je moet kunnen lachen, maar je moet net zo goed geraakt kunnen worden. Je moet spanning mogen voelen omdat het jawoord nadert en je moet ontspanning voelen omdat je dan kan genieten ! 

Verrassing

Verrast worden is heerlijk ! Terwijl ik alleen maar jullie verhaal deel, is het heerlijk als het verhaal vanuit een andere kant belicht wordt en je verrast word. Omdat je het zo nog nooit hebt gehoord, misschien wel was vergeten of niet eens wist. Verrassing ontstaat omdat ik mensen om jullie heen betrek bij mijn woorden over jullie. Omdat jullie los van elkaar je verhaal delen met mij. En omdat ik het misschien net anders bij elkaar breng dan gebruikelijk ! 

Interactie 

Jullie gasten zijn natuurlijk waanzinnig belangrijk op jullie dag ! Bij een goede sfeer hoort een ‘wij’ gevoel, zij moeten zich onderdeel voelen van jullie programma en van jullie verhaal ! Ik hoor graag zoveel mogelijk van jullie aanwezige gasten; welke groepjes zijn er, welke leuke weetjes willen jullie over hen delen en welke personen vinden jullie zo bijzonder dat ik ze specifiek betrek in jullie verhaal! 

En welke personen mag ik vragen stellen over jullie ! Of er nou een groep van 10 personen is of een groep van 200, het is altijd mogelijk om iedereen het gevoel te geven belangrijk voor jullie te zijn en te laten voelen hoe fijn het is dat ze dit moment met jullie willen delen ! 

Energie

Van alles wat ik van jullie krijg (jullie woorden, jullie wensen, jullie ideeen) is hetgeen dat jullie van mij krijgen mijn energie ! Een ceremonie van mij ademt positiviteit en energie, wat daarna verder mee wordt genomen in de rest van het programma van de dag !  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super trots ! Ik mocht mezelf beste trouwambtenaar van Zuid-Holland noemen in 2018! Daarna is er nooit meer een Love Awards geweest 🙂

Love Awards
Categorie Beste Trouwambtenaar 2018
Provincie Zuid Holland

Als jullie referenties van mij willen lezen, er staan er een heleboel op The Perfect Wedding site !

Heb ik jullie enthousiast gemaakt over mij en mijn werkwijze ? Zie hieronder de manieren waarop jullie mij kunnen bereiken ! 

Hier kunnen jullie me nog meer vinden !

Jullie mogen me altijd bellen !

T +31 (0) 6 1977 4226

Vragen ? Of kennis maken ? Mail me !

Dit zijn professionals uit het vak waar ik graag mee werk!