Referenties !   

Mijn doel vanaf het allereerste moment dat ik trouwambtenaar wilde worden, is dat realiseren wat een bruidspaar voor ogen heeft voor de ceremonie ! Met dat beetje van mezelf eraan toegevoegd !

 

Lees hieronder een aantal van mijn referenties !

Sander en Louise

“Quirine heeft van onze ceremonie echt een feestje gemaakt. Wij kunnen haar alleen maar aanbevelen en bij de kleinste twijfel of je Quirine als trouwambtenaar wilt, kunnen wij alleen maar zeggen DOEN!

Bij de eerste kennismaking voelde je haar enthousiasme en wisten wij dat wij goed gekozen hadden. Van onze ceremonie hebben wij van begin tot eind gelachen en genoten door haar. Zij betrok niet alleen ons in de ceremonie maar ook onze gasten. Door de korte momenten die wij met elkaar gesproken hebben wist zij een mooi verhaal over ons te vertellen waar iedereen ons In kon terug vinden.

Quirine is enthousiast, warm, vriendelijk en laat elke ceremonie stralen.”

Ilona en Bart

“Quirine heeft ervoor gezorgd dat wij een fantastische ceremonie hebben gehad. We kijken hier zo fijn, blij en gelukkig op terug. Ze heeft precies gedaan wat wij graag wilden: een persoonlijke, liefdevolle, “eigen” (niet een standaard praatje) ceremonie. Quirine heeft enorm haar best gedaan en veel informatie opgevraagd bij ons/ onze naasten. Ze zorgt echt dat het klopt voor het bruidspaar. Ze is ook zorgvuldig; ze checkt in een kennismakingsgesprek hoe je bijv. namen uitspreekt enz. Daarnaast is Quirine ook gewoon een hele lieve, aardige, gezellige en warme vrouw. We zijn enorm blij dat we haar als trouwambtenaar hadden op onze 24/7 wedding! Aanrader dus!!”

Bjorn en Mirjam

“Quirine, wat zijn we blij dat jij onze babs was. Ook jij paste echt in ons perfecte plaatje. En we hebben dat ook van anderen veel gehoord..super bedankt !

Je bent trouwens wel je toga vergeten smile

Anthony en Angela

“We denken nog steeds terug aan die prachtige dag in september, die mede dankzij jouw bijdrage zo bijzonder was. We hebben zo genoten!
Anthony & Angela”

Paul en Sabine

Wij zijn ontzettend blij dat wij Quirine als trouwambtenaar hadden uitgekozen. Ze is lief, gezellig, kijkt heel goed naar wat het bruidspaar wilt, heeft veel ervaring waardoor ze handige tips heeft. Wij hebben de bruiloft vanwege Corona meerdere keren moeten verplaatsen en Quirine was iedere keer heel flexibel en wilde overal aan meewerken. De ceremonie was mooi, maar luchtig. Precies zoals wij dat wilden. Onze gasten gaven ons ook complimenten voor de leuke trouwambtenaar. Wij zouden Quirine zeker aanraden! 

Eveline en Roderik

“Wij zochten een ambtenaar anders dan anders… Veel bruiloften meegemaakt, zo’n zoetsappige ambtenaar erbij vonden wij 3x niks. Of bruiloften meegemaakt die een hele formele ambtenaar hadden, vonden wij ook niks.
Quirine kende ik van vroeger. Haar uitstraling en gekkigheid kennende wist ik 100% zeker dat ik Quirine wilde als ambtenaar. Iemand die er een echt feest van maakt. Ondanks dat ik haar al kende en zij mij al kende was ze heel duidelijk in haar manier van werken. Ik zelf vond het geweldig maar ook mijn vrienden en familie vonden dat Quirine echt een ambtenaar is die je niet vaak ziet.
Echt anders dan de meeste ambtenaren. Vrolijk, leuk, grappig, duidelijk, wist 150 man 45 minuten stil te houden en te amuseren.
Echt een super mens!”

Heb ik jullie enthousiast gemaakt over mij en mijn werkwijze ? Zie hieronder de manieren waarop jullie mij kunnen bereiken ! 

Hier kunnen jullie me nog meer vinden !

Jullie mogen me altijd bellen !

T +31 (0) 6 1977 4226

Vragen ? Of kennis maken ? Mail me !

Dit zijn professionals uit het vak waar ik graag mee werk!