Referenties

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Een ceremonie die je nooit meer vergeet?
Daarin zit verrassing, binding, liefde, humor, positiviteit en een beetje van mij!

Lees hieronder referenties van bruidsparen ! Ook op de site van Perfect Wedding kun je veel referenties vinden ! 

Kijk op the perfect wedding

Michiel and Coni
“Ons huwelijk was onvergetelijk, en daar heeft Quirine absoluut een steentje aan bijgedragen. Ze is super enthousiast en nam echt de tijd om ons en onze families en vrienden beter te leren kennen ter voorbereiding op haar verhaal. Hierin luistert ze goed naar alle wensen en houdt hier dan ook rekening mee. Haar speech was dan ook precies wat we gehoopt hadden, een mix van romantiek, humor en emotie”
Jeffrey en Laura
“Wat een energie heeft Quirine! De 5* beoordeling van iedereen liegt er niet om! Ze straalt precies uit hoe wij onszelf ook voelden op onze geweldige dag. Ze stipt op een hele mooie manier de emotionele punten aan tijdens de bruiloft, zonder er de nadruk op te leggen: ze stelt een prachtige speech samen met input van vrienden en familie wat zorgt voor heel veel herkenning voor alle aanwezigen met een lach, een traan en heel veel liefde.”
Tessa
“Voor onze bruiloft kregen wij al vanuit verschillende bronnen Quirine getipt als trouwambtenaar. En dat was helemaal terecht. Quirine is een superleuke trouwambtenaar die onze ceremonie fantastisch heeft gedaan. Haar speech was mooi, grappig, ontroerend en persoonlijk en we zijn heel blij dat zij ons heeft getrouwd. Al onze gasten voelden zich bij de ceremonie betrokken en waren onder de indruk van haar speech.”

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

1 + 14 =