Tarieven

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Hebben jullie besloten te willen trouwen in Nederland? Zodra jullie een locatie hebben gekozen, is het verstandig na te denken over de invulling van de ceremonie. Daarbij hoort ook de keuze voor een trouwambtenaar. Lees hier alles over mijn tarieven.

Tarieven

Als jullie gaan trouwen in de gemeente Amsterdam of de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, dan zit mijn tarief verwikkelt in het bedrag dat jullie betalen aan de gemeente.

Als jullie mij willen als zelfstandig trouwambtenaar, omdat jullie ceremonieel willen trouwen of omdat jullie willen trouwen in een andere gemeente dan Amsterdam of Bodegraven-Reeuwijk, dan hanteer ik een standaard tarief. Afhankelijk van de locatie komen hier nog reiskosten bij.

Graag bespreek ik mijn tarief persoonlijk met jullie in een kennismakingsgesprek.

Referenties

Lees hier de reacties van bruidsparen die jullie voorgingen!

Alles weten over een ceremonie om tot jullie ceremonie te komen? Klik door en lees meer !

Trouwen in Nederland

Nederland is zo mooi ! Hebben jullie besloten te willen trouwen in Nederland? Dan kan dat in veel gemeenten op zowat elke stoeptegel en in sommige gemeenten alleen op aangewezen trouwlocaties ! Ik hoop dat jullie vooral een locatie kiezen die je wilt, want, misschien via een omweg, overal waar jullie willen, kan je trouwen ! Zodra jullie een locatie hebben gekozen, hoop ik dat jullie  na gaan denken over de ceremonie. En dus de keuze voor een trouwambtenaar...

Trouwen in het buitenland

Bijzonder ! Als jullie hebben besloten te willen trouwen in het buitenland, weten jullie vast ook al dat dit best wat geregel met zich meebrengt! Het is niet in elk land mogelijk om het huwelijk officieel te laten erkennen door de Nederlandse wet ...daarom kiezen de meeste bruidsparen ervoor om in het buitenland ceremonieel te trouwen. Niemand hoeft dit te weten en alles aan de ceremonie lijkt echt ! En het gaat om het gevoel van jullie en dat zal zeker echt zijn !

Tarieven

Allereerst is het goed om te 'voelen' of we echt bij elkaar passen in een vrijblijvende kennismaking ! En als jullie dan een klik voelen, wil ik natuurlijk heel graag jullie trouwambtenaar zijn !  Het tarief dat ik vraag is altijd een vast bedrag met daarbij een kilometervergoeding. Dus geen extra kosten omdat het een zaterdag is, een avond is of laat op de avond ! Trouwen jullie in Amsterdam, Bodegraven-Reeuwijk en Leiderdorp, dan geldt dit tarief niet aangezien ik voor deze gemeenten werk !

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

2 + 1 =