Mijn tarieven ! 

Een kennismaking

Een kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend ! Het is fijn om elkaar fysiek te ontmoeten, maar online werkt natuuurlijk ook ! We kunnen bij jullie thuis afspreken of jullie zijn bij mij welkom ! Mocht de afstand tussen ons nou erg groot zijn, dan kunnen we wellicht halverwege ergens afspreken. Over het algemeen vraag ik wel een reiskostenvergoeding als ik meer dan 60 kilometer moet rijden voor het kennismakingsgesprek. Maar die vervallen als jullie vervolgens mij vragen jullie trouwambtenaar te zijn ! 

 

Ceremonieel trouwen

Als jullie ceremonieel trouwen, vraag ik een tarief van EUR 1100,00 inclusief BTW en exclusief reiskostenvergoeding voor het voorgesprek en de huwelijksdag. De reiskosten zijn EUR 0,40 p/km.

 

Trouwen voor de wet

Als jullie voor de wet trouwen, vraag ik hetzelfde tarief als wanneer jullie ceremonieel zouden trouwen. Dit is EUR 1100,00 inclusief BTW en exclusief reiskostenvergoeding voor het voorgesprek en de huwelijksdag. De reiskosten zijn EUR 0,40 p/km.                             

Het is wel zo dat de kosten die jullie betalen aan de gemeente (de leges) hier nog bijkomen en de kosten die de gemeente vraagt om mij eenmalig te laten benoemen.

 

Trouwen in het buitenland

Als jullie in het buitenland trouwen, vraag ik hetzelfde tarief als wanneer jullie in Nederland zouden trouwen. Dit is EUR 1100,00 inclusief BTW en exclusief reiskostenvergoeding voor het voorgesprek. De reiskosten zijn EUR 0,40 p/km.           

Daarbij vraag ik nog wel of jullie de reis naar jullie bestemming willen vergoeden en de eventueel bijbehorende overnachting en/of vervoer ter plaatse. Het is fijn om dit in overleg met elkaar te doen omdat jullie vaak veel weten van de mogelijkheden ter plaatse en/of het vervoer er naartoe ! 

 

Eenmalige begeleiding tot babs

Als jullie zelf iemand hebben gevraagd om jullie babs te zijn, maar deze is nog onervaren en ik mag hem of haar begeleiden, dan vraag ik EUR 750,00 inclusief BTW en exclusief reiskosten a EUR 0,40 p/km om bij het voorgesprek aanwezig te zijn.

 

Opleiden tot babs

Ik neem je mee ! Aan de hand, door mijn jaren van ervaring, naar ceremonies, door het traject om beedigd trouwambtenaar te worden, naar contacten die ik heb opgebouwd en we gaan samen een ceremonie voorbereiden die je uiteindelijk zelf mag begeleiden ! Zo stoom ik je klaar om vervolgens zelf de wereld in te gaan van trouwambtenaren en natuurlijk toekomstige bruidsparen om te trouwen!

Ik vraag hiervoor EUR 1295,00 incl BTW en exclusief reiskostenvergoeding van EUR 0,40 p/km

 

 

 

 

Heb ik jullie enthousiast gemaakt over mij en mijn werkwijze ? Zie hieronder de manieren waarop jullie mij kunnen bereiken ! 

Hier kunnen jullie me nog meer vinden !

Jullie mogen me altijd bellen !

T +31 (0) 6 1977 4226

Vragen ? Of kennis maken ? Mail me !

Dit zijn professionals uit het vak waar ik graag mee werk!