Trouwambtenaar Quirine Bordes

ie heeft de trouwjurk van Zeeman?

Alphen aan den Rijn – Wie een trouwjurk had willen scoren voor drie tientjes moest snel zijn. De budgetjurk was vanaf 6.00 uur online te bestellen, maar enthousiaste webshoppers kregen al snel de melding dat de jurk niet meer leverbaar was. Inmiddels staan de jurken al voor EUR 500,00 op marktplaats !

Volgens de klantenservice van Zeeman ging het om de eerste partij van 400 jurken en zijn dus nog niet alle 1500 jurken de deur uit. De trouwjurken worden verspreid over een aantal leveringen. Bruidjes in spé die zich op hun grote dag echt graag in de Zeemanjurk hijsen, kunnen een mail sturen naar de klantenservice. Zij krijgen dan een e-mail wanneer de nieuwe partij online wordt gezet.

De klantenservice wordt overspoeld door telefoontjes. ,,Ik ben nog niet aan mijn gewone werk toegekomen, maar alleen nog maar de telefoon aan het beantwoorden.”

De jurk voor 29,99 euro is een eenmalige actie en er zijn er in totaal 1500 van gemaakt. De jurk is verkrijgbaar van maat 38 tot 44. Naast de trouwjurk zijn er ook allerlei accessoires te bestellen, zoals een jurkje ontworpen voor bruidsmeisjes. Dat bestel je erbij voor 6,99 euro.

Als je gelukkige eigenaresse bent van de jurk, kan ik je dan gelukkig maken door je trouwambtenaar te worden?

Nieuws en leuke tips

van Trouwambtenaar Quirine Bordes

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

9 + 13 =