Trouwambtenaar Quirine Bordes

Huwelijksfotograaf vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk

NIJMEGEN – Huwelijksfotograaf Baarends uit Lent wilde op een originele manier zijn vriendin ten huwelijk vragen. Hoe doe je dat dan? Met zijn beste vriend hing Jaap Baarends uit Lent vlak voor de jaarwisseling in het geheim 150 meter lichtslangen op aan bouwhekken. De letters vormden de zin: ‘Lieve Kirsten wil je met me trouwen?’

Zijn vriendin Kirsten stond perplex en zei daarna volmondig ja, aldusde fotograaf. Hij ging op het moment suprême op de knieën en gaf haar de ring.

Jaap: ‘Kirsten was even helemaal stil bij het zien van de verlichte tekst. Ze verloor even haar stem en kon niks uitbrengen’. Ook de familie wist van niks en er volgden ‘Ooohs en aaahs’. Baarends noemt het nog altijd een geweldig moment. Hij is zelf huwelijksfotograaf en hij zocht vooral naar een origineel, perfect plaatje. Dat is gelukt, zei hij zondag vrolijk.

Lichtsnoer op de bouwhekken bevestigen

Het duurde acht weken om het aanzoek te regelen. Hiervoor heeft de Lentenaar contact gezocht met een bouwopzichter. Hij kreeg na zijn uitleg de sleutel van het bouwterrein en kon zo de lichtsnoeren bevestigen aan de hekken.

Nog meer hulp

Baarends bekeek ook meteen hoe hij de stroomvoorziening bij de hekken kon regelen. Hiervoor belde hij aan bij enkele bewoners van het eiland van Lent. Precies om 0.00 uur plaatste een gezin, dat vlak bij de bouwhekken woont, de stekker in het stopcontact. De volgende dag vond het liefdeskoppel, bij het opruimen van het lichtsnoer, een champagnefles met daarop de tekst ‘Blijf vooral elkaars maatjes’.

Veel reacties

Het koppel kreeg de daaropvolgende dagen veel reacties. Mensen zeggen onder de indruk te zijn van de actie van de huwelijksfotograaf. Zelf zijn de twee nu vooral aan het nagenieten. Een huwelijksdatum is er nog niet. Baarends en zijn vriendin zijn ook al druk bezig met het plannen, maar wanneer ze gaan trouwen is dus nog onbekend.

Nieuws en leuke tips

van Trouwambtenaar Quirine Bordes

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

6 + 6 =