Trouwen voor de wet

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Lees hier wat je moet weten als jullie willen trouwen voor de wet.

Trouwen voor de wet

Als jullie besluiten mij te willen als trouwambtenaar bij jullie ceremonie waarbij jullie direct voor de wet trouwen, dan zal ik als ambtenaar beëdigd moeten zijn in de gemeente waarin jullie trouwen. Omdat ik al beëdigd ben voor twee gemeentes (Amsterdam en Bodegraven-Reeuwijk), kan ik elke gemeente in Nederland verzoeken mij voor een dag te beëdigen. Daar zitten wel kosten aan verbonden die per gemeente verschillen.

Alles over de ceremonie

Trouwen voor de wet

Als jullie besluiten mij te willen als trouwambtenaar bij jullie ceremonie waarbij jullie direct voor de wet trouwen, dan zal ik als ambtenaar beëdigd moeten zijn in de gemeente waarin jullie trouwen...

Ceremonieel trouwen

Als jullie ceremonieel willen trouwen, betekent het dat ik jullie trouwambtenaar kan zijn, maar ik zal jullie dan niet voor de wet in het echt verbindt....

Taal van de ceremonie

Hiermee bedoel ik letterlijk de taal van de ceremonie. Je hebt de mogelijkheid om in Nederland in diverse talen een ceremonie te houden. Dit verschilt wel per gemeente...

Nieuws en leuke tips

van Trouwambtenaar Quirine Bordes

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

3 + 5 =