Trouwambtenaar Quirine Bordes

Mijn eigen huwelijk

Waarom ik zo graag huwelijken voltrek?
We gaven elkaar het ja-woord onder een uitzinnig gejuich. Meteen daarna volgde een onvergetelijke openingsdans waarna het feest weer door ging. Het werd een uitzinnige avond. Waar ik heel graag, heel blij, aan terugdenk!
Stefan en ik hadden al snel na het aanzoek besloten dat we als verrassing voor al onze gasten wilden trouwen. We hebben ons maanden gebogen over de perfecte smoes zodat niemand achterdochtig zou worden of het zou raden. We hebben uiteindelijk besloten iedereen een uitnodiging te sturen voor ons verlovingsfeest. Hierin stond vermeld dat we samen nog wel eens op de fiets zouden springen om te trouwen, maar dat we dat niet gingen vieren. Dus als ze ons trouwen wilden vieren, dat we ze dan wilden vragen naar ons verlovingsfeest te komen. We besloten te kiezen voor 01 april als datum. Deze datum viel op een vrijdag en vonden we wel zo toepasselijk voor ons huwelijk.

Om ons geheim waterdicht te maken, verzonnen we een thema, zodat iedereen verkleed moest komen. En een thema waarbij iedereen echt zijn best moest doen, want we zouden een gigantische prijs uitreiken aan de best verkleed aanwezige. De enige die in het complot zaten, waren Lola, onze dochter, onze ouders en getuigen zodat we stiekem in het klein op de middag van 01 april het huwelijk konden formaliseren op het stadhuis.

Om half tien was die avond het moment. Stanley Doorn, mijn collega en daarmee Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand, betrad het podium om zogenaamd de prijs uit te reiken aan de best verkleed aanwezige. Er begon toen wel wat geroezemoes; ik denk dat sommigen toen wat door begonnen te krijgen. Ik deed ondertussen heel snel een sluier in mijn haar terwijl Stanley onthulde dat iedereen er niet was op ons verlovingsfeest, maar op ons trouwfeest! En dat hij ons ging trouwen. Het was fantastisch, Stanley had het super opgebouwd en onthuld.

We gaven elkaar het ja-woord onder een uitzinnig gejuich. Meteen daarna volgde een onvergetelijke openingsdans waarna het feest weer door ging. Het werd een uitzinnige avond. Waar ik heel graag, heel blij, aan terugdenk!

Huwelijken voltrokken

%

Passie en Professionaliteit

Cijfer The Perfect Wedding

Referenties

Referenties zijn mijn waardevolste bezit. Ik ga altijd met 100% vertrouwen een ceremonie in en als de feedback vervolgens positief is, dan zou ik ze het liefst boven mijn bed hangen ! Maar voor jullie hier op mijn site 😉 ! 

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

8 + 2 =