Trouwambtenaar Quirine Bordes

Over mij

Waarom ik zo graag huwelijken voltrek?
Vanwege jullie! Jullie geven mij energie, geven mij de eer onderdeel te zijn van de belangrijk(st)e dag van jullie leven. Ik geef jullie graag een ceremonie die jullie in gedachten hebben. Of deze nou eenvoudig, uitgebreid, klein of groot is. Met een lach of een traan, of allebei. Altijd in een mix tussen formeel en informeel.

Super trots ! Ik mag mezelf beste trouwambtenaar van Zuid-Holland noemen ! 

Love Awards
Categorie beste Trouwambtenaar 2018
Provincie Zuid Holland

In de jaren dat ik nu Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben, heb ik me altijd 100% ingezet voor de stellen die ik heb mogen trouwen. Inmiddels durf ik wel te zeggen dat het mij lukt om voor ieder stel te begrijpen wat hun wensen zijn. Daarnaast heb ik door de jaren ervaring de rust en ruimte om in te spelen op alles wat er tijdens een ceremonie gebeurt. Het is mijn doel jullie een ceremonie te geven waar jullie met warmte en blijdschap nog vaak aan terugdenken!

Ik voltrek huwelijk vanuit mijn persoonlijke karaktereigenschappen toewijding en enthousiasme. Al sinds 2006. Toen belde ik op 25-jarige leeftijd naar de gemeente Amsterdam om informatie in te winnen over het beroep trouwambtenaar. De gemeente was zo bijzonder om mij uit te nodigen voor een gesprek om dit toe te lichten. De in mijn ogen informatieve afspraak bleek een verkapt sollicitatiegesprek, want na afloop werd ik gevraagd om te beginnen! Zo begon ik mijn loopbaan als Jongste Ambtenaar van Nederland, die ik inmiddels wel al heb moeten inleveren!

In een persoonlijk voorgesprek neem ik met jullie de ceremonie van begin tot eind tot in detail door. Daarbij hoor ik graag wat jullie ideeen zelf zijn bij de ceremonie. En wellicht dat ik deze kan aanvullen vanuit mijn ervaring. Zo komen we in ieder geval op papier tot een helder draaiboek van de ceremonie.

Als in de ceremonie persoonlijke onderdelen zijn waarin ik een rol heb, zal ik deels jullie vragen me tijdens het voorgesprek input hiervoor te geven. Maar deels zal ik jullie vragen het me later te mailen. Zo overval ik jullie op dat moment niet met vragen.

Wat in mijn ogen het succes van een ceremonie bepaalt, is de klik die we met zijn drieën weten te vinden. Daar heb ik uiteraard een groot aandeel in, maar jullie ook. Als jullie je open opstellen, mij van de juiste input voorzien, heb ik de juiste ingrediënten om de ceremonie in de gewenste vorm te realiseren !

Mijn carriereverloop

Ik ben als Jongste Trouwambtenaar van Nederland begonnen in 2006 in de gemeente Amsterdam. Samen met de hoofdstad wilde ik de ceremonies persoonlijker maken en in een ceremonie dichter tot de wensen van de bruidsparen komen. Het voltrekken van huwelijken heb ik altijd met dezelfde passie en toewijding gedaan. Geen bruidspaar is hetzelfde, en daarmee ook geen enkele ceremonie.

Huwelijken voltrokken

%

Passie en Professionaliteit

Cijfer The Perfect Wedding

Mijn eigen huwelijk

Dat elk huwelijk anders is, bevestigt die van mij. Van ons natuurlijk; van Stefan en mij. Na het aanzoek wilden we eigenlijk het liefst een groot feest. Met al onze dierbare vrienden en familie. We zochten hierbij naar een gekke draai om eraan te geven, dat past wel een beetje bij ons. Na veel scenario’s te hebben besproken, waren we er uit: 1 april 2011 werd de dag. Alleen dit besloten we aan NIEMAND te vertellen…

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

9 + 9 =