Over mij

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Waarom ik zo graag huwelijken voltrek?
Vanwege jullie! Jullie geven mij energie, geven mij de eer onderdeel te zijn van de belangrijk(st)e dag van jullie leven. Ik geef jullie graag een ceremonie die jullie in gedachten hebben. Of deze nou eenvoudig, uitgebreid, klein of groot is. Met een lach of een traan, of allebei. Altijd in een mix tussen formeel en informeel.

Super trots ! Ik mag mezelf beste trouwambtenaar van Zuid-Holland noemen !

Love Awards
Categorie Beste Trouwambtenaar 2018
Provincie Zuid Holland

Mijn carrièreverloop

Ik ben als jongste Trouwambtenaar van Nederland begonnen in 2006, voor de gemeente Amsterdam. Samen met de Amsterdam wilde ik de ceremonies persoonlijker maken en in een ceremonie dichter tot de wensen van bruidsparen komen. Het voltrekken van huwelijken heb ik altijd met dezelfde passie en toewijding gedaan. Geen bruidspaar is hetzelfde, en daarmee ook geen enkele ceremonie.

Maar elke ceremonie vind ik bijzonder. Of het een ceremonie is die kort is en zich beperkt tot de formaliteiten of een ceremonie met veel persoonlijke elementen. Niet alleen de ceremonie vind ik bijzonder, maar zeker ook de voorbereidende gesprekken met de bruidsparen. Natuurlijk staat de liefde altijd centraal, maar er ontstaat ook altijd een bepaalde chemie tussen mij en het bruidspaar die ik heel waardevol en bijzonder vindt. 

Natuurlijk heb ik me in de loop der jaren wel ontwikkeld. Door bijvoorbeeld beter in kunnen te spelen op de onverwachtse situaties in een ceremonie (door o.a. kinderen), maar ook in een adviesrol in de voorbereiding voor het bruidspaar.

Nadat ik ben begonnen als trouwambtenaar voor de gemeente Amsterdam, kreeg ik al snel vragen uit mijn vrienden- en kennissenkring om huwelijken te voltrekken buiten Amsterdam. Doordat ik ben opgegroeid in de omgeving van Rotterdam, heb ik hier ook veel huwelijken mogen voltrekken. Maar ook ben ik op vele andere plekken in Nederland geweest. Traditionele locaties zoals kastelen en prachtige monumentale panden of juist idyllische en andere verrassende locaties die Nederland rijk is. Het strand, een achtertuin, een open weiland, een kelder……elk bruidspaar zijn eigen wensen ! 

Daarnaast ben ik vaker naar het buitenland gevlogen voor een ceremonie. Een vaak gekozen locatie is Ibiza, maar ik ben op meerdere plekken in Spanje, Italië, België en Frankrijk geweest.

Nadat ik uit Amsterdam verhuisd ben, ben ik ook huwelijken gaan voltrekken voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en Leiderdorp aangezien ik inmiddels in Alphen aan den Rijn woon.

Als ik terugkijk op alle ceremonies die ik heb mogen leiden, ben ik het meest trots op de referenties die ik ontvang. Hieruit voel ik dat de energie die ik krijg uit de bruidsparen, ook heb teruggegeven!

Huwelijken voltrokken

%

Passie en Professionaliteit

Cijfer The Perfect Wedding

Referenties

Referenties zijn mijn waardevolste bezit. Ik ga altijd met 100% vertrouwen een ceremonie in en als de feedback vervolgens positief is, dan zou ik ze het liefst boven mijn bed hangen ! Maar voor jullie hier op mijn site 😉 ! 

Nog meer weten? of Kennis maken?

Stuur me een email ! 

Informatie aanvraag

15 + 9 =