Trouwambtenaar

Trouwambtenaar Quirine Bordes

Quirine Bordes

Trouwambtenaar

Onderstaande links kun je gebruiken om snel contact met mij op te kunnen nemen.


Mijn carrièreverloop

 

Ik ben als Jongste Trouwambtenaar van Nederland begonnen in 2006 in de gemeente Amsterdam. Samen met de gemeente Amsterdam wilde ik de ceremonies persoonlijker maken en in een ceremonie dichter tot de wensen van de bruidsparen komen. Het voltrekken van huwelijken heb ik altijd met dezelfde passie en toewijding gedaan. Geen bruidspaar is hetzelfde, en daarmee ook geen enkele ceremonie. Maar elke ceremonie vind ik bijzonder. Of het een ceremonie is die kort is en zich beperkt tot de formaliteiten of een ceremonie met veel persoonlijke elementen. Niet alleen de ceremonie vind ik bijzonder, maar zeker ook de voorbereidende gesprekken met de bruidsparen. Natuurlijk staat de liefde altijd centraal, maar er ontstaat ook altijd een bepaalde chemie tussen mij en het bruidspaar die ik heel waardevol en bijzonder vindt.

Natuurlijk heb ik me in de loop der jaren wel ontwikkeld. Door bijvoorbeeld beter in kunnen te spelen op de onverwachtse situaties in een ceremonie (door o.a. kinderen), maar ook in een adviesrol in de voorbereiding voor het bruidspaar.

Nadat ik ben begonnen als trouwambtenaar voor de gemeente Amsterdam, kreeg ik al snel vragen uit mijn vrienden- en kennissenkring om huwelijken te voltrekken buiten Amsterdam. Doordat ik ben opgegroeid in de omgeving van Rotterdam, heb ik hier ook veel huwelijken mogen voltrekken. Maar ook ben ik op vele andere  plekken in Nederland geweest. Traditionele locaties zoals kastelen en prachtige monumentale panden of juist idyllische en andere verrassende locaties die Nederland rijk is.

Daarnaast ben ik vaker naar het buiteland gevlogen om voor het voltrekken van een ceremonie. Een vaak gekozen locatie is Ibiza, maar ik ben op meerdere plekken in Spanje, Italie, België en Frankrijk geweest.

Nadat ik uit Amsterdam verhuisd ben, ben ik ook huwelijken gaan voltrekken voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk.

Als ik terugkijk op alle ceremonies die ik heb mogen leiden, ben ik het meest trots op de referenties die ik ontvang. Hieruit voel ik dat de energie die ik krijg uit de bruidsparen, ook heb teruggegeven!

Neem contact op

Stel hier al je vragen

Willen jullie persoonlijk contact? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

contact_plaatje

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht