Trouwambtenaar

Quirine Bordes

Trouwambtenaar

Onderstaande links kun je gebruiken om snel contact met mij op te kunnen nemen.


Over mij

 

Waarom ik zo graag huwelijken voltrek?
Vanwege jullie! Jullie geven mij energie, geven mij de eer onderdeel te zijn van de belangrijk(st)e dag van jullie leven. Ik geef jullie graag een ceremonie die jullie in gedachten hebben. Of deze nou eenvoudig, uitgebreid, klein of groot is. Met een lach of een traan, of allebei. Altijd in een mix tussen formeel en informeel.

In de tien jaar dat ik nu Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ben, heb ik me altijd 100% ingezet voor de stellen die ik heb mogen trouwen. Inmiddels durf ik wel te zeggen dat het mij lukt om voor ieder stel te begrijpen wat hun wensen zijn. Daarnaast heb ik door de jaren ervaring de rust en ruimte om in te spelen op alles wat er tijdens een ceremonie gebeurt. Het is mijn doel jullie een ceremonie te geven waar jullie met warmte en blijdschap nog vaak aan terugdenken!

Ik voltrek huwelijk vanuit mijn persoonlijke karaktereigenschappen toewijding en enthousiasme. Al sinds 2006. Toen belde ik op 25-jarige leeftijd naar de gemeente Amsterdam om informatie in te winnen over het beroep trouwambtenaar. De gemeente was zo bijzonder om mij uit te nodigen voor een gesprek om dit toe te lichten. De in mijn ogen informatieve afspraak bleek een verkapt sollicitatiegesprek, want na afloop werd ik gevraagd om te beginnen! Zo begon ik mijn loopbaan als Jongste Ambtenaar van Nederland, die ik inmiddels wel al heb moeten inleveren!

In een persoonlijk voorgesprek neem ik met jullie de ceremonie van begin tot eind tot in detail door. Daarbij hoor ik graag wat jullie ideeen zelf zijn bij de ceremonie. En wellicht dat ik deze kan aanvullen vanuit mijn ervaring. Zo komen we in ieder geval op papier tot een helder draaiboek van de ceremonie.

Als in de ceremonie persoonlijke onderdelen zijn waarin ik een rol heb, zal ik deels jullie vragen me tijdens het voorgesprek input hiervoor te geven. Maar deels zal ik jullie vragen het me later te mailen. Zo overval ik jullie op dat moment niet met vragen.

Wat in mijn ogen het succes van een ceremonie bepaalt, is de klik die we met zijn drieën weten te vinden. Daar heb ik uiteraard een groot aandeel in, maar jullie ook. Als jullie je open opstellen, mij van de juiste input voorzien, heb ik de juiste ingrediënten om de ceremonie in de gewenste vorm te realiseren !

Neem contact op

Stel hier al je vragen

Willen jullie persoonlijk contact? Vul dan onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op!

contact_plaatje

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Je bericht