Wie heeft de trouwjurk van Zeeman ? Ik ben benieuwd naar je verhaal !

media_xll_3587787

Alphen aan den Rijn – Wie een trouwjurk had willen scoren voor drie tientjes moest snel zijn. De budgetjurk was vanaf 6.00 uur online te bestellen, maar enthousiaste webshoppers kregen al snel de melding dat de jurk niet meer leverbaar was. Inmiddels staan de jurken al voor EUR 500,00 op marktplaats !

Volgens de klantenservice van Zeeman ging het om de eerste partij van 400 jurken en zijn dus nog niet alle 1500 jurken de deur uit. De trouwjurken worden verspreid over een aantal leveringen. Bruidjes in spé die zich op hun grote dag echt graag in de Zeemanjurk hijsen, kunnen een mail sturen naar de klantenservice. Zij krijgen dan een e-mail wanneer de nieuwe partij online wordt gezet.

De klantenservice wordt overspoeld door telefoontjes. ,,Ik ben nog niet aan mijn gewone werk toegekomen, maar alleen nog maar de telefoon aan het beantwoorden.”

De jurk voor 29,99 euro is een eenmalige actie en er zijn er in totaal 1500 van gemaakt. De jurk is verkrijgbaar van maat 38 tot 44. Naast de trouwjurk zijn er ook allerlei accessoires te bestellen, zoals een jurkje ontworpen voor bruidsmeisjes. Dat bestel je erbij voor 6,99 euro.

Als je gelukkige eigenaresse bent van de jurk, kan ik je dan gelukkig maken door je trouwambtenaar te worden?

0 Comments
156 Views
Huwelijksaanzoek tijdens stroomstoring in Alphen aan den Rijn

3056896

ALPHEN AAN DEN RIJN – Het is altijd de grap na een stroomstoring: ‘Goh over negen maanden zal er wel een babyboom zijn.’ In Alphen aan den Rijn gebeurde er zondag héél wat anders tijdens de stroomstoring.

In Avifauna was carnavalsvereniging De Cascarvieten vrolijk feest aan het vieren toen de stroom uitviel. Maar niet getreurd, de eigen Blaaskaken konden gewoon voor muziek zorgen en kaarsen zorgden voor een sfeervolle stemming.

Opeens ging Sebastiaan Klijnoot op zijn knieën om zijn vriendin Muriel heel romantisch per megafoon ten huwelijk te vragen. En het antwoord was een overduidelijk… Ja!

Zoeken jullie nog een trouwambtenaar….? www.trouwambtenaarquirinebordes.nl

0 Comments
138 Views
Huwelijksfotograaf vraagt vriendin op bijzondere manier ten huwelijk

NIJMEGEN – Huwelijksfotograaf Baarends uit Lent wilde op een originele manier zijn vriendin ten huwelijk vragen. Hoe doe je dat dan? Met zijn beste vriend hing Jaap Baarends uit Lent vlak voor de jaarwisseling in het geheim 150 meter lichtslangen op aan bouwhekken. De letters vormden de zin: ‘Lieve Kirsten wil je met me trouwen?’ Read More →

0 Comments
106 Views
Echtpaar behaald “Platina bruiloft”

Voor het echtpaar Van Dalen-Hoogstede is dit een bijzonder jaar. Read More →

0 Comments
0 Views

Dit is toch feel good?!

By ,   No tags
Dit is toch feel good?!

Dat veel bruidsparen voor een verrassing zorgen tijdens de openingsdans komt redelijk vaak voor. Maar dat een bruidspaar dat doet bij de entree van de ceremonie…..
Het filmpje is wellicht al van een paar jaar geleden, maar hij blijft te gek!

0 Comments
0 Views

Huwelijksaanzoek in wonderland

By ,   No tags
Huwelijksaanzoek in wonderland

De Limburgse Roel Konings uit Venlo maakte zijn achternaam waar door op spectaculaire wijze zijn vriendin Kristel ten huwelijk te vragen. Read More →

0 Comments
0 Views

Huwelijksaanzoek met bloemen

By ,   No tags

Een jonge vrouw uit de Verenigde Staten begreep er niets van toen tientallen bezoekers van een festival haar stuk voor stuk bloemen kwamen overhandigen.
De ene na de andere bloem werd in haar handen gedrukt terwijl de bezoekers van het “Bonnaroo Festival” een kring om haar heen vormden.
Toen ze zich omdraaide zat daar haar vriend op zijn knieën en deed haar een uniek huwelijksaanzoek.

Zie hier het filmpje van dit huwelijksaanzoek.

0 Comments
0 Views